0
Domaći fudbal

SLIČNOST JE VELIKA: U našoj grupi viđen pogodak iz gol-auta baš kao u ‘večitom’ derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.17 u 23:37

Zanimljivi su komentari da je izgleda 153. ‘večiti’ derbi i kvalifikacioni meč za Mondijal između Moldavije i Gruzije izgleda sudio isti arbitar.

Osim nama najzanimljivije utakmice između Srbije i Velsa, kao i duela koji je uticao na raspored u vrhu tabele između Irske i Austrije, u okviru grupe D večeras je igran i meč između Moldavije i Gruzije.

Na tom susretu, koji je završen rezultatom 2:2 i ne utiče previše na krajnji ishod kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, viđen je neregularan gol poput onog iz 153. ‘večitog’ derbija kada je strelac za Crvenu zvezdu bio Gejlor Kanga.

Ovog puta strelac za Moldaviju iz gol-auta bio je Aleksandar Dedov, nakon što je lopta očigledno pobegla van granica terena asistentu Antoniuku.

Društvenim mrežama zbog toga kruže šale da su pravdu u Moldaviji delili Majo Vujović i Srđan Obradović, akteri pomenutog derbija između Crvene zvezde i Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter