0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OSLABLJEN: Đukić bez četvorice standardnih prvotimaca ulazi u pripreme (FOTO)

Objavljeno: 11.06.17 u 11:58

Čak njih četvorica neće pripreme početi kada i njihove kolege.
Samo dve nedelje odmora, pa ponovo na posao. Igrači Partizana se sutra okupljaju u Zemunelu, predvođeni novim trenerom Miroslavom Đukićem i bez četiri standardna prvotimca.

Niko od njih nije prodat mada postoji opcija da klub napusti Uroš Đurđević posle Evropskog prvenstva za mlade u Poljskoj, ako bude imao konkretnih ponuda i kako je HotSport najavio u planu je Aleksandar Pešić iz Tuluza.

Najbolji igrač prošle sezone, Leonardo, je dobio produženi odmor od sedam dana i preskočiće prvu fazu rada na Zlatiboru od 14. do 21. juna.

Nekoliko dana odmora prema propisima FIFA, sleduje Kosoviću i Jankoviću pošto su sinoć nastupali za Crnu Goru u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji kada je pobeđena Jermenija sa 4:1.

Fiorentini je prodat Nikola Milenković, a priliku da idu prvi put na pripreme dobiće i kadeti Kokir i Marković, kao i pojedinci, koji su se kalili u filijali Teleoptiku. Crno -beli startuju 11. ili 12. jula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Pre toga sledi mesec dana priprema.

FOTO:STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter