1
Fudbal

TIMSKA MAJSTORIJA: Austrijanci iskopirali srpski ‘gol veka’ i utišali Irce na radost ‘orlova’! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.17 u 18:43

Reprezentacija Austrije povela je protiv Irske fantastičnim golom u 31. minutu.

Pored današnje utakmice između Srbije i Velsa, vrlo interesantan meč za našu selekciju igra se u Dablinu, gde naši najveći rivali Irska i Austrija takođe međusobno vode bitku za vrh tabele u grupi D.

Irska ima isti broj bodova kao i Srbija (11), dok je Austrija na sedam, baš kao i naš večerašnji rival Vels. Zato bi ‘orlovima’ možda više odgovaralo da Austrija spreči Irce da trijumfuju i na dobrom su putu posle sjajnog gola u 31. minutu.

Postigli su pogodak koji neodoljivo podseća na majstoriju omladinske selekcije Srbije od pre par godina.

Lopta je poslata iz kornera, malo je skakutala, dvojica igrača Austrije su je propustila kroz noge i ‘sela’ ju je na nogu Hinteregera, koji je rezantnim udarcem spakovao u mrežu Irske.

(Izvor: youtube / MovieTrailers)

Podsetite se kako su to izveli naši klinci. Egzekutor je bio Andrija Živković.

(Izvor: youtube / Mustafa Demir)

0
0

1 Komentara

  1. Ne treba biti pristrasan ali gol nasih mladica jeste uistinu istorijsko remek delo i treba ga nazvati „serbian tunnel goal“!!! Zaista nesto neverovatno! Ali ovaj gol ustrujanaca jeste dat po tom modelu, ali je tunel kraci! Kod naseg gola ucestvovalo je pet igraca u tunelu a kod austrijskog tri igraca!
    Ovo je velika sansa da se Srbija odlepi od Irske, ali sacekajmo do veceras kasno, pa da se radujemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter