2
Domaći fudbal

LEGENDA CRVENE ZVEZDE: Sramota me je zbog Đurovskog!

Objavljeno: 11.06.17 u 17:55

Četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon bio je gost turnira ‘Prijateljstva’ u Bijeljini gde je govorio o dešavanjima u Crvenoj zvezdi.

On se pre svega osvrnuo na promenu trenera i umesto Boška Đurovaskog imenovanja Vladana Milojevića.

– Ako je Zvezda htela da podmladi i stručni štab mislim da je dobro uradila. Samo je trebalo da se neko izvini Bošku Đurovskom, da kaže eto ‘prevagnulo je ovo, želimo mlađe’ i onda bih sve razumeo. Ovako mi malo nije prijao način na koji su to uradili – rekao je Petrović, a preneo Mondo.

Legendarni Pižon je istakao da je teško očekivati Crvenu zvezdu u Evropi.

– Nema mnogo vremena do početka kvalifikacija. Došli su novi trener, novi direktor… Pitanje je koga dovesti, koga pustiti.

Na pitanje šta bi Crvena zvezda trebalo da uradi kako bi u Evropi pobedila nekog kao što je Kajzerslautern pod njegovom komandom 4:0, Vladimir Petrović je rekao:

– Za početak, potrebno je da isti igrači ostanu u Crvenoj zvezdi makar tri godine zajedno. Da se napravi jedna družina koja tri godine razmišlja isto, jede isto, trenira isto. Onda bi moglo nešto da se uradi. Ali, mislim da je to nemoguće. Iz prostog razloga što je sada takva politika da se igrači prodaju čim malo bolje odigraju – zaključio je Pižon.

0
0

2 Komentara

  1. Pižon je u pravu !! Da se u Zvezdi više pitaju Zvezdine LEGENDE a ne dođoši iz drugih klubova, ne bi bilo ovakvog nekulturnog i neprofesionalnog ponašanja prema legendama kluba !!

    0
    0
    Odgovori
  2. Извињавају се Луковићу који је дошао као маторац и када није имао где, а Ђуровког звали и сад тишина. Терзићу лопове одлази, не могу да га гледам више. Он није ништа за Звезду урадио. Још се сећам да је чим је дошао условио Лазовића да неће играти ако не опрости дуг за тих 6 месеци, еееј! Тиме се он служи, тако он смањује дугове. Неспособан је, али за крађу је експерт. Само погледајте бројку на северу и биће вам све јасно. Има људи који долазе из љубави, али много их је мање сада. Препустили смо клуб лопову, срамно за наш клуб. Звездаши су људине, а он каља наш образ. Да ли смо се предали? Или ћемо долазити на утакмице да очврснемо наш клуб и истерати дотичног? А цигани?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter