0
Košarka

HAOS U PIREJU: PAO osvojio titulu, ali su navijači Olimpijakosa neredima prekinuli slavlje (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.17 u 23:53

Panatinaikos je na iznenađenje mnogih pobedio Olimpijakos u ‘majstorici’ u Pireju sa 66:51 i tako sa 3:2 u finalnoj seriji postao šampion Grčke.

Olimpijakos je bio favorit da pred svojim navijačima u dvorani ‘Mira i prijateljstva’ odrani naslov šampiona Grčke, ali je Panatinaikos večeras odigrao svoju možda i najbolju partiju u sezoni i okitio se titulom posle dve godine.

‘Zeleni’ su tokom celog meča potpuno dominirali, pre svega igrom u odbrani, a u pojedinim momentima meča su imali čak 21 poena prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Međutim, ni ovog puta nije moglo da prođe bez incidenata u grčkom finalu. Navijači Olimpijakosa su razočarani porazom odlučili da prekinu slavlje rivala i napravili su gotovo ratnu zonu u dvorani pirotehnikom i dimom u poslednjih nekoliko minuta meča.

(Izvor: youtube / Goals & Highlights)

Zbog toga je sala morala da bude ispražnjena, pa je tek tada nastavljen meč i priveden kraju.

Najbolji na meču bio je KejSi Rivers sa 13 poena, Kalates je imao 12, a Džejms 11 koševa. Na drugoj strani, jedini dvocifren bio je Agravanis sa 10 poena, a šest je ubacio Nikola Milutinov uz devet uhvaćenih lopti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter