0
Fudbal

FOTO: HOT SPORT

GOLMANI SE NAJBOLJE RAZUMEJU: Pogledajte kako Radiša Ilić zabavlja Stojkovića, Rajkovića i Jovanovića (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.17 u 13:11

Trener golmana u stručnom štabu Slavoljuba Muslina je nekadašnji čuvar mreže Partizana.
Iako je dugo u domaćem fudbalu, Radiša Ilić je stekao popularnost posle sjajnih odbrana u utakmici sa Anderlehtom i ulaska u Ligu šampiona.

Nedugo nakon toga je Ilić završio golmansku karijeru, ali je ostao u fudbalu i trenutno pomaže najboljim srpskim golmanima u nacionalnom timu.

Da na svakom treningu mora da postoji i vreme predviđeno za šalu, pokazao je i Radiša Ilić. Golmani su se na pripremanju za Vels zagrevali dok su ostali igrači radili na drugom delu terena, te je Ilić iskoristio priliku da mlađim kolegama ispriča jednu anegdotu, odnosno pokaže.

Trener golmana je prepričavao kako je uvek davao sve od sebe. Pokazao je kako su ostala dva golmana u timu svoje zagrevanje radila ne preterano angažovano, dok je čak i tu on bio maksimalno posvećen. Njegova priča je nasmejala golmane Srbije, Stojkovića, Jovanovića i Rajkovića, kao i mnoge druge koji su bili u blizini.


(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter