1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

CEO STADION JE SKOČIO NA NOGE: Da li je Srbija oštećena za penal? (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.17 u 22:00

Ako je u 34. minutu svirao penal za Vels, u 49. je, reklo bi se, sudija De Souza trebalo isto da učini i u korist reprezentacije Srbije.

U napadu koji je obećavao početkom drugog poluvremenua, Dušan Tadić je centrirao sa leve strane, lopta je pogodila u ruku Krisa Gantera.

Obično se u tim situacijama gleda da li je igrač imao nameru, odnosno, da li je ruka u prirodnom položaju, što nikako nije slučaj sa Ganterom u ovoj situaciji, iako nije gledao ga lopti.

Procenite sami:

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

1 Komentara

  1. Arenin strucnjak Igor, rekao bi da, ovo nije prirodan polozaj ruke, on ide sa namjerom da blokira sut, dakle ocekuje ga i normalno je da povlaci ruke u prirodan polozaj upravo iz razloga pravilnog starta, on to ne radi, ide siroko da pokrije sto veci prostor, ruka blokira put lopti a u pitanju je veoma izgledna sansa na samom petercu i vrlo vjerovatno sprecava gol sansu, dakle cist penal, sudija sve lijepo vidi,kao i pomocni tamo uz aut liniju. Medjutim, tim koji ima mec loptu za plasman na Mundijal nakon 7 godina, ne moze ovakvom igrom protiv Velsa cija se igra bazira na tri igraca od kojih dvojice nema na utakmici, da se nada pobjedi. Cist penal je i onaj Velsa, isto kao i CZ na derbiju nakon rucnog rada Ostojica, ali Mazic je vrhunski sudija u Evropi, a subjektivan u svom dvoristu. Sad ce biti izjava sve je i dalje u rukama Srbije, nismo uspjeli ostvariti pun pogodak,ali eto nismo izgubili itd, medjutim to je fasada, sminkanje opsteg haosa tima, nema tu igre ako Ivanovic nakon pola sata igre suta sa 35 metara da bi imali sut prema golu! A ona otisla 10 metara kraj gola, nema igre, nema zelje, a protivnik jedva za sparing

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter