1
Ostali sportovi

SPORTSKE IGRE MLADIH: Nastavlja se turneja

Objavljeno: 10.06.17 u 09:42

Sportske igre mladih nastavile su svoju turneju po Srbiji.

Na red je stiglo Prijepolje, gde su se u petak, 9. juna 2017, mališani iz ovog grada ali i iz Nove Varoš, Brodareva i Priboja takmičili u sedam sportova (odbojka, mali fudbal, odbojka na pesku, rukomet, stoni tenis, basket 3 na 3 i izmeđi dve vatre).

Skup su otvorile dve dame, Stana Marković (predsednica Skupštine grada Prijepolja) i Ivana Jovanović (predsednica Sportskih igara mladih Srbije), uz prisustvo Milovana Milićevića i Admira Mušovića (predstavnika Sportskog saveza Prijepolja) i Eldara Lisice (glavnog koordinatora SIM za ovu regiju). Baklju je na oduševljenje dece nosio atletičat Vlajko Radivojević, koji je upalio plamen, označivši Igre za ovaj grad otvorenim. Radivojević je juniorski vicešampion Srbije u bacanju diska i jedan je od velikih nada našeg sporta.

Mališani simovci su uživali u druženju, pobednici su obezbedili put u Beograd, ali su svi bili radosti i kako kažu svi su pobednici. Pohvale dajemo i gradskoj upravi Prijepolja, lokalnom Sportskom savezu i koordinatorima, koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem mogućem redu.

Pravi prijatelji se stiču i putem sporta. Zato vam ja želim da tako od malih nogu počnete da razmišljate, u sportskom duhu. Kroz besplatno učestvovanje u Sportskim igrama mladih steći ćete nove drugove, a neki će izboriti priliku da putuju na regionalno finale i tamo upoznaju nove prijatelje i steknu nezaboravna iskustva – deo je izlaganja Ivane Jovanović, predsednice Sportskih igara mladih Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka čast na praćenju. Hotsport je sjajan portal. A mi smo tu da pomognemo da mladi imaju besplatan sport.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter