2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI GOLMAN U HUMSKOJ: I to kakav, ‘dželat Zvezde’ dolazi u Partizan?! (FOTO)

Objavljeno: 10.06.17 u 23:00

Jedan od najboljih domaćih golmana bi uskoro mogao da obuče dres šampiona Srbije.
Situacija sa Filipom Kljajićem još uvek nije dobila rasplet, te uprava Partizana razmišlja o drugim opcijama.

Prva za zamenu Kljajića bio bi Zoran Popović, najbolji golman Superlige u izboru fudbalera domaćeg prvenstva. Popović je sjajno branio ove sezone za Voždovac, a posebno se istakao u duelu sa Crvenom zvezdom kada je briljirao i u nekoliko navrata ‘skidao’ stoprocentne šanse Zvezde.

Filipu Kljajiću ugovor ističe u decembru ove godine, a dogovor između golmana i kluba o produžetku saradnje još uvek nije usaglašen. Ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi čuvar mreže crno-belih već ovog leta napustio Humsku prilikom neke inostrane ponude i tako stvorio prazno mesto koje bi popunio Popović.

Sadašnji golman Voždovca je već stekao simpatije Grobara tako da ne treba sumnjati u to da bi se ovakav potez Partizana dopao navijačima.

FOTO: HOTSPORT
0
0

2 Komentara

  1. ….Ipak bih nesto dodao, zaboravio sam…. Popovic zasluzuje da dodje u Partizan, nebitno od kvaliteta! I treba da dodje, momak je odigrao jedan mec, „nesto se ne sacam koji i sa kim…“! Pa mi se dopao,ehe! a Jovicica u tom slucaju dati na pozajmicu, ni slucajno ga ne oslobadjati ugovora, on je ogroman potencijal.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako ostaje macak Kljaja ,ovaj nam nije uopste potreban. I ne smatram da je neki ekstra kvalitet. Pristojan superligaski golman,ali stvarno mislim da je mali Stevanovic za njega Bufon! Samo ga treba razigrati i pomoci mu da razresi problem blagovremenog istrcavanja. Inace, ni jedan golman u Ligi, mozda mali Mnojlovic iz komsinice, nema takve reflekse. Ipak, ja sam samo neutralni a ne strucni posmatrac na ova pitanja…. Najbolje je da sa Kljajom idemo u kvalifikacije! On je definitivno sazreo, stekao sigurnost i konstantnost a to je kljucno za golmana. Mali Stevanovic upravo samo to treba i bice veliki golman! Verujem da ce neki osporiti ovo moje misljenje, ali zamislite se kako je Kljajic branio u Bilbaou a kako sada, pa tek onda kritikujte!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter