0
Fudbal

FOTO: FSS

REPREZENTACIJA IZNAD SVEGA: Zvezda poziva navijače na utakmicu sa Velsom

Objavljeno: 10.06.17 u 21:47

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je svoje navijače na predstojeću kvalifikacionu utakmicu za Mundijal u Rusiji između Srbije i Velsa.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rekao je da će biti na utakmici, a dan pred meč sa Velsom, Zvezda je i izdala saopštenje u kojem ističe da je zajednički cilj pobeda nacionalnog tima.

Crvena zvezda poziva svoje navijače da podrže fudbalsku reprezentaciju Srbije u odlučujućoj borbi za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Treba nam pun stadion na kome će svi imati isti cilj – pobedu ‘orlova’!
Pred ovom generacijom je velika šansa, a podrška najveće armije navijača u zemlji može značajno da doprinese da se ona iskoristi. Treba stati iz državnog tima svom snagom. Sutra smo svi jedno! Napred Srbija!

Srbija će sutra u šestom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekati Vels. ‘Orlovi’ su posle pet odigranih utakmica prvi u Grupi D sa 11 bodova, dok je Velsa trećeplasiran u grupi sa 7 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter