3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIJE SE PROSLAVIO: Ivan Šaponjić traži spas iz Benfike, hoće li se vratiti u Srbiju? (FOTO)

Objavljeno: 09.06.17 u 16:27

Ivan Šaponjić nikako se nije proslavio u portugalskoj Benfiki i već je prinuđen da traži novi klub.

Ivan Šaponjić vrlo je blizu odlaska iz Benfike posle godinu i po dana tavorenja u drugom timu lisabonskog kluba.

Prema pisanju portugalskog lista „O’Žogo“, koji je dobro upućen u dešavanja u Benfiki, Šaponjić je stavljen na transfer listu i gotovo izvesno će ovog leta preći u novi klub.

Hoće li to biti povratak u Srbiju ili ostanak u evropskim fudbalskim okvirima, ostaje da vidimo, mnogo zavisi i od njegove želje.

Bivši as Partizana i velika nada Srbije nije bila ni blizu prvog sastava Benfike, a i u ‘B’ timu je dobijao šansu na ‘kašičicu’.

Iz Humske je otišao, reklo bi se, prerano, a to se sada i ispostavilo. Poznato je da je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje svetske titule na Novom Zelandu, ključnim golovima u nadoknadi vremena protiv Mađarske i u produžetku protiv Malija.

FOTO: fifa.com
0
0

3 Komentara

  1. Netreba rano ici preko grane, dosta njih se tamo samo upropasti, pa i pantic je lep primer promasaja, treba uvesti zakon u Srbiji u fudbalu ,nema preko grane ispod 25 godina, dotle ce biti dosta njih klasa igraci, a klubovi puno bolje zaraditi,a i sami igraci, pamet u glavu momci, prvo dobro preznojavanje u JSL nekoliko godina a onda po slag na tortu preko grane, za vase dobro savet dajem, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter