5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan dovodi napadača iz Francuske, želi pogodak kao sa Đuđrevićem

Objavljeno: 09.06.17 u 09:46

Bivši mladi reprezentativac Srbije pregovara sa Partizanom o povratku u Srbiju, čime bi Miroslav Đukić dobio pakleni napad pred start kvalfikacija za Ligu šampiona.

Polako se biraju pojačanja u Partizanu, a nečelan dogovor uprave kluba je da u slučaju dobre ponude Humsku mogu da napuste Nemnja Miletić, Marko Jevtović i Uroš Đurđević. Kako ekskluzivno saznaje HotSport za najboljeg strelca Superlige Srbije u prošloj sezoni Uroša Đurđevića spreman je naslednik i korak do dolaska u Humsku je Aleksandar Pešić. Bivši mladi reprezentativac Srbije i član Tuluza je blizu odluke da ponovo obuče crno-beli dres u kom je nastupao u mlađim kategorijama.

Sportski sektor na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim procenio je da Pešić, koji je dve sezone igrao dobro u Francuskoj, može da pomogne u ostvarivanju ambicija. Ove godine Pesić je bio pozajmljen Atalanti, a ostaje samo da se vidi, kakvi su planovi Tuluza mada se spominje da će napadač dobiti slobodne papire. Partizan ga čeka, a trener Miroslav Đukič polako sprema program priprema koje startuju 12. juna.

FOTO: STARSPORT

Aleksandar Pešić je prošle godine odigrao svega 83 minuta u Seriji, a i 90 u Kupu Italije gde je postigao jedan gol. Kao senior 25-godišnji napadač igrao je za OFI Krit (13-1), Šerif (59-26), Jagodinu (22-13), Tuluz (57-8). Bio je član svih mlađih selekcija reprezentacije Srbije.

0
0

5 Komentara

  1. Pa kako je ovo dobro rešenje kad ga niko neće, niti igra niti ima neke bog zna rezultate…i ovo da se nazove pojačanje?
    …ja se samo nadam da ovo nije tačno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sansa da vratimo Saponjica! Ali, samo ako dobije ciste papire…. Pesic je dobro resenje,naravno, a i nase dete.
    Imamo vec tri veoma mlada igraca na cforu, bilo bi gomilanja na toj poziciji. Neka ih pametno rasporede na pozajmicama,uz uslov da moraju odigrati makar 60 posto utakmica.Djuka moze da ide ali kad zavrse kvalifikacije, nikako pre.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobar je, meni se svidja, pravi spic, stabilan jak i snalazljiv. Djuka je nizi, egzotican napadac, a ovaj je bas skolski. Bice koristan..

    0
    0
    Odgovori
    • Biće koristan kad ispadnemo svuda gdje se može ispast pa da bude stabilan na našim livadama…dokle više mi da smatramo pojačanjima igrače koji igraju na pozajmicama u š ligama a i tamo su više na klupi…dokleeee??? a nikad se niko od njih nije pokazao ni približno pojačanju…pa nisu džaba na pozajmicama u š ligama gdje greju klupe…uvijek bi rađe rizikovao sa nekim našim anonimnim i pogodili bi bar u pola slučajeva a sa ovakvim nikad…ej dolazi iz francuske iz tuluza..al nije baš iz tuluza neg iz tunguzije

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter