0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI ĆE BITI MNOGO JAČI: Lalatović nije tu, ali je dobio ekstra pojačanje – bivšeg asa Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.17 u 15:08

Posle boravka u Radu sjajni izvođač prekida prihvatio je ponudu da dođe na Banovo brdo.

Kockice polako počinje da slaže i Čukarički, a danas je, kako saznaje HotSport, angažovano ekstra pojačanje u borbi za vrh tabele u narednoj sezoni.

Klub koji predvodi Nenad Lalatović sutra počinje sa lekarskim pregledima igrača na koje dolazi i Nikola Drinčić. Iskusan vezista je proveo godinu dana u Radu, a odlučio je da prihvati poziv i brani boje ekipe sa Banovog brda.

Drinčić je posle prvog meča prolećnog dela ‘sklonjen’ iz ekipe i čekao je samo da postane slobodan i napusti Banjicu. Prekaljeni internacionalac koji je igrao u Rusiji za Amkar, Spartak iz Moskve i Krasnodar, posle misije u Partizanu branio je boje Makabija iz Haife u Izraelu.

FOTO: STARSPORT

Čukarički zvanično sa pripremama kreće u ponedeljak, koje će do povratka Lalatovića sa EP u Poljskoj i saradnika Šarca i Bratića, voditi članovi stručnog štaba Nenad Mirosavljević i Pavle Delibašić, kao i trener golmana Milan Ševo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter