5
Košarka

FOTO: STARSPORT

BURA U FINIŠU SEZONE: Nikola Peković napušta Partizan?! Navijači su baš ogorčeni, ali i veseli… (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.17 u 18:29

Nije da se nije moglo očekivati, ali je ipak mnoge iznenadila vest da će Nikola Peković napustiti kormilo Partizana i izazvala dosta različitih komentara na društvenim mrežama.

Danas popodne pojavila je vest koja je napravila snažan odjek u košarkaškoj javnosti – Nikola Peković odlučio je da napusti predsedničko mesto Košarkaškog kluba Partizan i posveti se drugim poslovanjima i privatnom biznisu.

Nikola Peković u Partizan je stigao Humsku početkom septembru 2015. godine u gotovo bezizlaznoj situaciji za klub. Tada su navijači ‘parnog valjka’ sa radošću dočekali tu vest i nadom da će se klub napokon finansijski konsolidovati, ali za dve godine nije bilo većih pomaka, kako na tom, tako i na rezultatskom planu.

Od utakmice sa PAOK-om u FIBA Ligi šampiona Nikole Pekovića više nema na utakmicama u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, što je posebno smetalo pristalicama crno-belih.

Zato ni reakcije na ovu informaciju nikako ne idu u prilog bivšem centru Partizana, Panatinaikosa, i još uvek aktuelnom igrači Minesota Timbervulfsa.

Ima i onih koji smatraju da se radi o teoriji zavere, jer se takva vest pušta baš na dan odlučujuće utakmice crno-belih protiv FMP-a za opstanak u polufinalnoj seriji Superlige Srbije.

Ipak, mnogo više je onih koji su jedva dočekali da vide leđa Nikole Pekovića.

0
0

5 Komentara

  1. sretan mu put … jedan TROJANAC manje u partizanu … deo covicevog posla bice da je dobro odradio … vreme je da se konacno i danilovic izjasni … o svim radnjama oko njega samog … i njegove uloge kao predsednika u poslednjih 4 godine … da znamo – saznamo o covicevim radnjama i ulozi iz zvese sa bracom vucic … o rusenju kosarkaske INSTITUCIJE kk partizan … pocelo je vreme prebrojavanja i ulogama pojedinih partizanovih legendi … sledeci su divac, djordjevic, paspalj i … naravno kicanovic, obradovic i dalipagic … svi oni imase svoje uloge i ulog … samo je DULO VUJOSEVIC sa dudom ivkovicem i boirogom rekao … sta je trebalo … da su cisti i ponos kk partizana-srpske kosarke …

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko ste ga voleli i dizali u nebesa, vidim da ga sada vise mrzite, nego sto ste ga voleli. To nije lepo, vas je i vasa institucija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter