4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Posle Gobeljića, Crvena zvezda već završila drugo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.17 u 14:47

Posle Marka Gobeljića utanačen je i drugi igrač koji će ovog leta pojačati Crvenu zvezdu.

Kako HOTSPORT saznaje, narednih dana ugovor sa Crvenom zvezdom potpisaće Filip Stojković, a ekskluzivno nam je potvrđeno da su uslovi za defanzivca utanačeni u potpunosti i ostaje samo ‘sitnica’ oko trajanja ugovora na dve ili tri godine.

Tako je zatvorena, kao verovatno najbolje rešenje, pozicija desnog beka i Stojković će ponovo sarađivati sa Vladanom Milojevićem, jer su zajedno Čukaričkom doneli pehar osvajača Kupa Srbije 2015. godine.

FOTO: STARSPORT

Ovo će biti povratak popularnog ‘Žuleta‘ u klub koji je napustio zbog male minutaže, a prethodnu sezonu proveo je u Minhenu 1860. Posle ispadanja kluba u treći rang dobio je mogućnost da kao slobodan igrač izabere novu ekipu.

Pošto defanzivac ima obaveze u reprezentaciji Crne Gore, koja sutra igra sa Jermenijom, po dolasku u Beograd sledi poslednji čin i paraf na ugovor, a dogovor je definisao njegov dugogodišnji menadžer Stevan Miković.

FOTO:STARSPORT

Ekipa Crvene zvezde u ponedeljak odlazi na Zlatibor, gde pored aktuelnih stranaca će im se priključiti Stojković, koji igra za komšije, a pored crnogorskog ima i srpski pasoš.

0
0

4 Komentara

  1. Ahahahaha, bice ovi slabiji nego prosle sezone,, to ce vec u evropi pokazati, a posle sledi tumbanje po JSL pa otkaz treneru, hehe, sve je moguce pa i to, pozdraaaav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovi iz Zvezde kao da žive u nekoj drugoj galaksiji! Dovode igrača koji u II nemačkoj ligi nije odigrao negomsvega 8 utakmica. I on treba da nam bude pojačanje?! Miloš Cvetković je bolji igrač od Stojkovića! Lako ćemo se u to uveriti!

    0
    0
    Odgovori
    • Lupetas gluposti, ali dobro…danas svako sebe smatra velikim strucnjakom a da u zivotu ne da nije sutnuo loptu, vec nije ni macku sa praga….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter