5
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

STAVLJENA TAČKA: Aleksandar Luković napušta Zvezdu!

Objavljeno: 08.06.17 u 14:14

Posle sastanka u klubu, čini se da je Aleksandar Luković završio svoj drugi mandat u Crvenoj zvezdi, dok je povratak Vujadina Savića blizu.

Dan pred početak priprema izgleda da je u Ljutice Bogdana doneta odluka da ne bude nastavljena saradnja sa Aleksandrom Lukovićem.

Kapitenu crveno-belih je na kraju istekao ugovor, a danas je imao sastanak sa čelnicima, posle kog je izvesno da u borbe za plasman u evrotakmičenja i za titulu klub ide bez iskusnog defanzivca.

Procena sportskog sektora je da štoper nije uspeo da se, posle teške povrede tetive, vrati u željenu formu, po kojoj je bio prepoznatljiv u Udinezeu i Zenitu.

Luković je u Zvezdu stigao iz Kraljeva, a prošle godine je podigao pehar šampiona Srbije. 

Kako je HotSport i najavio, zamena stiže u vidu Vujadina Savića, koji je razgovarao sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom. 

Ukoliko budu utanačeni uslovi, doskorašnji fudbaler Šerifa će na Marakanu stići kao slobodan igrač, i očekuje se da potpiše dvogodišnji ugovor.

 

0
0

5 Komentara

  1. Luković je katastrofa od centarhalfa a taj Savić je daleko lošije rešenje! On jednostavno ne zna ništa! Taj je svuda bio rezerva! U Engleskoj nije odigrao ni jednu utakmicu, u Francuskoj i Nemačkoj (II liga) je odigrao ukupno 8 utakmica?! Dve godine je bio u Šerifu, u Moldaviji, a sada Šerif ne želi da produži ugovor sa njim. Dao mu je odrešene ruke! Moldavija je na nivou Andpore i San Marina u fudbalu! Ako dovedu ovog prslog igrača, možemo zamisliti koliko znaju Terzić, Mrkela i Milojević?! Baš me zanima epilog!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter