0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Bogat program na Turniru prijateljstva, Teo za titulu, Mega i Zvezda za finale

Objavljeno: 08.06.17 u 08:48

Neće danas biti previše sportskih dešavanja, ali uzbuđenja neće izostati.

Dan će ponovo početi Turnirom prijateljstva i utakmicama naših klubova, a svi dueli prenosiće se na prvom programu SportKluba 1.

Još jednom će od 10 sati igrati OFK Beograd i to protiv Željezničara. Zatim će se od 12 časova Crvena zvezda sudariti sa Olimpijom, a od 13:45h Vojvodina će se sastati sa Sarajevom. Za kraj, od 15:30h, Partizan i Rijeka će se boriti za plasman u polufinale turnira koji se igra u Stanišićima.

U VTB ligi kreće finalna serija, a u njoj će o šampionu odlučivati CSKA iz Moskve i Himki. Prvi meč igra se večeras od 18:30h uz prenos na drugom kanalu SportKluba.

Na kraju dana, možda i najbitniji meč ovdašnjim ljubiteljima sporta, posebno onima koji su navijači Crvene zvezde, igraće se u Sremskoj Mitrovici. Mega Leks dočekuje šampiona Srbije u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Taj susret igraće se od 21 sat uz prenos na prvom programu TV ArenaSport.

powered by sportTV
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter