0
Košarka

NBA: Lebron 39, Irving 38, ali ni to nije dovoljno – Durent doneo ‘ratnicima’ tri meč lopte! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.17 u 09:10

U ovogodišnjem NBA finalu gledamo potpunu dominaciju jednog tima, iako smo očekivali da će biti daleko neizvesnije u pobedama.

Šta više treba Klivlend Kavalirsima da bi se uključili u borbu za šampionski prsten? Verujem da Tajron Lu i Lebron Džejms i dalje traže odgovor kako doći samo do jedne pobede, a kamoli četiri u nizu koliko im je sada potrebno za odbranu titule u NBA ligi.

Golden Stejt je ponovo zatrpao koš Klivlenda, najviše u četvrtoj četvrtini, kada su i stekli najveću razliku na meču. Na kraju pobeda ‘ratnika’ za 3:0 u seriji – 118:113.

Klivlend je u većem delu meča vodio i imao razliku koja mu je garantovala mirniji finiš u odnosu na Golden Stejt, ali su za to morali da ubace makar nešto u poslednja tri minuta, što oni nikako nisu uspevali.

Golden Stejt je tada napravio veliku seriju od 11:0 i preokrenuo rezultat na iznenađenje ljudi u dvorani u Ohaju. Najzaslužniji za to bio je Kevin Durent, koji je u poslednjoj deonici ubacio 14 poena, a ukupno imao 31 poen. Klej Tompson je prebacio svoju ‘granicu’ i postigao 30, dok je Stef Kari ostao na ‘samo’ 26.

Nisu Kavalirsima pomogli ni Lebron Džejms sa 39 i Kajri Irving sa 38 poena, jer je treći igrač iz velike ‘trojke’ Kevin Lav imao samo devet koševa.

Voriorsi sada vode sa 4:0, i imaće priliku za tri večeri da slave titulu na terenu rivala, a ukoliko to ne uspeju, ostaju im prilike na domaćem terenu.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter