0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI ISPUNILI OBAVEZE: Deleon dobio prozivke u Pioniru, pa konačno doneo dobre vesti Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.17 u 12:50

Utakmica poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije između Partizana i Mega Leksa nije bila registrovana, do danas, kada je Leon Deleon primio uplatu crno-belih.

Sama činjenica da su odigrana dva meča plej-ofa i pored toga što nije bila registrovana utakmica upravo klubova koji tu učestvuju doprinosi celokupnoj slici ‘cirkusa’ u Superligi Srbije, ali je danas makar ispunjen poslednji uslov da sve utakmice budu registrovane.

Meč između Partizana i Mega Leksa registrovan je ostvarenim rezultatom 98:102, pošto je Partizan uplatio deo duga prema Košarkaškoj ligi Srbije.

Na njenom čelu je Leon Deleon, čovek koji je sinoć žestoko izvređan u dvorani ‘Aleksandar Nikolić‘ i gotovo izbačen od strane navijača Partizana.

– Ova utakmica je registrovana na osnovu toga što je KK Partizan NIS uplatio deo duga koji ima prema KLS. Obavezuje se KK Partizan NIS da najkasnije do subote 10. juna uplati preostali deo duga – navodi se u saopštenju.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter