15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BUM’ ZA LIGU ŠAMPIONA: Procurelo prvo ime sa spiska pojačanja Ivice Ilieva! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.17 u 13:16

Prema nekim najavama, Partizan bi mogao da dobije igrača koji je u rangu ili bi mogao da dostigne nivo sunarodnika Leonarda.

Na promociji Miroslava Đukića za trenera Partizana, sportski direktor Ivica Iliev samo je najavio da je napravio spisak igrača koji bi ove godine mogli da pojačaju crno-bele. Jedno ime, izgleda, procurelo je u javnost.

Otkrio ga je izvor, koji za sebe tvrdi da ima pouzdane informacije unutar kluba i nekoliko puta kroz poslednje transfer periode, zaista je bilo tako.

Radi se o fudbaleru koji je veoma mlad, ima 19 godina i trenutno nosi dres Amerike iz Mineira. Mateus Leonardo Saleš Kardoso, poznatiji kao Mateusinjo, prvi je pik sportskog direktora crno-belih Ilieva.

Mateusinjo igra na poziciji ofanzivnog veznog, ali i krilnog igrača, baš kao njegov sunarodnik Leonardo da Silva Souza.

Ostaje pitanje da li bi on bio zamena za Leonarda, ili bi bio još jedno krilo koje bi u tandemu sa najboljim igračem ‘parnog valjka’ krojio strašan tim za napad na Ligu šampiona.

Ovde možete videti njegove igre iz dosadašnje kratke profesionalne karijere.

(Izvor: youtube / Bruno Villa Audiovisual)

0
0

15 Komentara

  1. Na osnovu snimka vidi se da mali ima talenta. Rekao bih da ima fudbal u glavi ,tj vidi se po reakcijama da razmislja dok igra
    Koristi dribling ( uglavnom ista fora ) i oslanja se na brzinu sto je uglavnom odlika igraca sa niskim tezistem ( zbog visine ) a takve je tesko cuvati.
    Ko se iole razume i zna sta da gleda kod igraca , razumece o cemu pricam .
    S druge strane , cista matematika
    ofanzivni igrac , 19 godina , pa jos sa pedigreom zemlje iz koje dolazi , samo sto hiljada evra
    u nasoj ligi ne napreduje samo onaj ko stvarno nezna da igra tako da nemoze niko da me ubedi da ovaj za godinu dana nece vredeti bar milion
    eto toliko
    ako Ivica kaze da moze onda je dobrodosao

    0
    0
    Odgovori
  2. nista narocito , pogledajte klipove nasih PFC 98, 99, klinaca na ju tjubu 10 puta su bolji klipovi a na terenu je nesto drugo .neka dodje na probu al za dzabanu ili nesto sitno.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sto se tice driblinga svaka cast ali ne ume da pogodi gol pa to ti je,ali dobro jos je mlad mozda bi za ovu nasu kukuruz ligu bio odlican a i vidim da je samo jednu asistenciju upisao i nijedan gol.

    0
    0
    Odgovori
  4. Decko bi za godinu dana kod nas bio azdaha,covece! Ima dosta njegovih klipova na YT, vredi pogledati. Ume fudbal, mnogo talenta je u ovom krhkom mladicu. U ostalom, on je gigant za Plavsica i fizicki i po talentu, a ovaj je glavni igrac komsinice. Slazem se, treba ga malo „podgojiti“, takticki oplemeniti evropskim naucnim metodama, i eto velikog asa. Ljudi ,verujte Ilijevu, pa valjda necete da se Ika skine i on igra. Zna covek osetiti ko ima „zicu i kanape“ za fuzbal, verujte! Odmah ovogmaligana dovesti, neka malo uci uz Lea! Iko, svaka ti cast, bre! Tako treba, legendo! Figa gore!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ako Ilijev smatra da je dobar onda je dobar.Imam poverenje u njegov izbor.A navijaci ovog kluba sto je osvojio NISTA da se nejavljaju
    SAMO PARTIZAN!.

    0
    0
    Odgovori
      • A ti pratis moje komentare i ucis iz istih sto je dobro.Pratis Partizan i gledas odlican fudbal i vitesko ponasanje sto je opet dobro.
        Jedino sto nije dobro je klub za koji navijas ali to znas i sam.

        0
        0
        Odgovori
  6. Sumnjiv mi ovaj nesto.. al mad je sta znam.. nema ga u zavrsnici, kao da samo odradjuje posao, partizan je takvih brazilaca imao 1000 svi sad ili ne igraju ili se vuku po nasoj ligi..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter