4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADA MILOJEVIĆ: Zvezda je najveći tim na ovim prostorima, prosto se ne odbija! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.17 u 22:30

Novi trener Crvene zvezde Vladan Milojević dao je prvi intervju od dolaska na stadion ‘Rajko Mitić’, a u njemu je objasnio zašto je prihvatio poziv crveno-belih.

Stručnjak koji je sa Čukaričkim osvojio Kup Srbije istakao je da neće da obeđava trofeje, ali da se neke stavri kada si trener Crvene zvezde podrazumevaju.

– Zvezda je najveći klub, ne samo u Srbiji, nego i na ovim prostorima, sa svim što nosi to ime i istorija. Ja treba da dam sve od sebe da nastavim tradiciju tih ljudi, da ostavim trag. Volim izazove, da se takmičim sa najboljima, drago mi je da ovaj klub ima svoje zahteve, koji su urezani u istoriju. Na meni je da dam sve od sebe, to uvek mogu da obećam, jer sam takav, da radim i da pokušam da uradim sve, to je neki način mog života i moje filozofije.

Pogledajte ceno intervju sa Vladanom Milojevićem koji je napravio Sportnerwork:

(Izvor: Sportnetwork)

0
0

4 Komentara

  1. Miloje, sigurno takvim podilazenjima neces opstati u rupi. To moze da bude milozvucno za usi bolescika, ali da bog da da se ti dugo zadrzis tu…., videcemo te u sezoni kupanja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter