0
Odbojka

FOTO: PLAY VOLLEY CAMP

SRBI SLETELI: Odbojkaška reprezentacija bezbedno stigla u Teheran

Objavljeno: 07.06.17 u 17:39

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije bezbedno je danas doputovala u Teheran, gde će igrati tri utakmice u Svetskoj ligi.
Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, članovi reprezentacije Srbije su dobro, bezbedni su i smešteni su u hotelu u sklopu Sportskog kompleksa „Azadi“, koji je udaljen 24 kilometra od zgrade iranskog Parlamenta, gde se danas dogodio jedan od dva teroristička napada.

Dvanaest ljudi je poginulo, a 42 čoveka su ranjena u dva današnja napada u Teheranu u zgradi Parlamenta i kod Mauzoleja ajatolaha Homeinija.

Odbojkaše Srbije posetili su Igor Kolaković i Dragan Kobiljski, treneri reprezentacije Irana, a dolazak u hotel su najavili i predstavnici ambasade Srbije u Iranu.

Srpski odbojkaši će popodne trenirati, a prema rasporedu, prvu utakmicu odigraće u petak od 15.30 protiv Argentine. U drugom kolu u subotu Srbija će od 18.30 igrati protiv Irana, a u poslednjem kolu u nedelju, protiv Belgije od 15.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter