0
Fudbal

VATERPOLISTI SRBIJE u poseti fudbalerima u SC FSS. Stara Pazova, 07.06.2017. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, XYZ

SPORTSKA SOLIDARNOST: Vaterpolisti pružili podršku fudbalerima pred Vels (FOTO)

Objavljeno: 07.06.17 u 18:00

Najbolja vaterpolo reprezentacija planete je danas bila u gostima kod sunarodnika u Staroj Pazovi.

U toku priprema za bitan kvalifikacioni duel sa Velsom su se fudbaleri razonodili sa vaterpolistima.

U društvu tim menadžera Jugoslava Vasovića i selektora Dejana Savića su reprezentativci Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Filip Filipović i Andrija Prlainović danas bili u poseti Sportskom centru FF i družili se sa Branislavom Ivanovićem, Aleksandrom Kolarovim, Nemanjom Matićem, sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem, kao i selektorom Slavoljubom Muslinom.

VATERPOLISTI SRBIJE u poseti fudbalerima u SC FSS.
Stara Pazova, 07.06.2017.
foto: Nebojsa Parausic
Fudbal, XYZ

– Nadali smo se neformalnoj poseti, ali kako se radi o fudbalskoj reprezentaciji to je prosto nemoguće. Drago nam je da smo ovde kod naših prijatelja iz fudbalske selekcije, došli smo da im pružimo podršku pred važnu utakmicu sa Velsom i nadamo se da će im ova naša poseta doneti sreću. U suprotnom ovo će biti naš prvi i poslednji dolazak u Sportski centar. Šalu na stranu, hvala momcima što su prekinuli popodnevni odmor i našli vremena da nas ugoste. Bilo nam je veoma prijatno, a naravno da ćemo u nedelju svi biti uz njih na tribinama našeg najvećeg stadiona, rekao je za sajt FS Srbije Filip Filipović.

Kapiteni Srbije su sproveli ‘delfine’ kroz Sportski centar, igrali basket sa njima, a na terenu ‘Mišel Platini’ izvodili jedanaesterce. Sve je ‘začinjeno’ neformalnim ručkom, kao i druženjem na kraju. Sticajem okolnosti su vaterpolisti upoznali i Milorada Mažića, najboljeg srpskog sudiju.

VATERPOLISTI SRBIJE u poseti fudbalerima u SC FSS.
Stara Pazova, 07.06.2017.
foto: Nebojsa Parausic
Fudbal, XYZ
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter