1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Đoković juri polufinale u Parizu, Partizan i FMP finale u SLS, Turnir prijateljstva za početak i NBA za kraj

Objavljeno: 07.06.17 u 08:47

Danas će biti materijala za različite ljubitelje sporta, kako one naklonjenije košarci, tako i fudbalskim fanovima.

Kao što je mnogima poznato, ove nedelje u toku je Turnir prijateljstva na kom učestvuje dosta klubova i iz Srbije. Dan će početi upravo tim utakmicama, a prvi će na teren mladi fudbaleri OFK Beograda, koji će se od 10 časova sastati sa Dinamom.

Posle njih na teren će od 12 sati Partizan i Budućnost, od 13:45h igraće Vojvodina i Osijek, da bi na kraju dnevnog programa u 15:30h na teren izašli Crvena zvezda i Borac iz Banjaluke. Sve utakmice biće na prvom programu SportKluba.

Od 11 časova mnogi ljubitelji sporta, posebno tenisa i Novaka Đokovića biće uz male ekrane, TV B92 ili Eurosport 1, pošto će najbolji srpski teniser igrati četvrtfinale Rolan Garosa protiv Belgijanca Dominika Tima.

Navijače Partizana i FMP-a danas će najviše zanimati prvi meč plej-of serije polufinala Superlige Srbije, koji će se u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igrati od 21 sat. Taj susret pratićete na prvom kanalu TV ArenaSport.

Za kraj dana, i one koji će nestrpljivo čekati i ostati budni do tri sata iza ponoći, predviđen je novi spektakl u velikoj finalnoj seriji NBA lige. Klivlend i Golden Stejt igraće treći meč, ovog puta u Ohaju, posle 2:0 za Voriorse posle dva susreta u Ouklendu. Taj susret biće prenošen na prvom kanalu SportKluba.

powered by sportTV
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter