1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPISI U NOVOM SADU: Vojvodina sa dvojicom novajlija kreće na pripreme (FOTO)

Objavljeno: 07.06.17 u 12:26

Fudbaleri Vojvodine sutra putuju na Zlatibor, gde će u narednih 10 dana obaviti najvažniji deo priprema za novu sezonu.

Posle pet dana rada u FC ‘Vujadin Boškov‘ u Veterniku, fudbaleri Vojvodine sutra se sele na Zlatibor. Na jednoj od najlepših planina u našoj zemlji, ekspedicija crveno-belih boraviće do 18. juna i za to vreme odraditi najvažniji deo priprema za novu sezonu.

Ekspedicija Vojvodine biće smeštena u hotelu ‘Palisad’, u kojem je često boravila i prethodnih godina, a tokom boravka na Zlatiboru odigraće i tri prijateljske utakmice. Već u petak, devetog juna, crveno-beli će se sastati sa ekipom Jedinstvo Putevi, za 11. jun protivnik tek treba da bude potvrđen, dok će 14. juna biti odigran meč sa ekipom Zete iz Golubovaca.

Polazak na put predviđen je sutra u osam časova ujutro iz FC “Vujadin Boškov”, a spisak igrača koje će voditi na pripreme šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak odrediće posle današnjih treninga.

FOTO: FK Vojvodina

Prvi tim fudbalskog kluba Vojvodina od danas je i zvanično brojniji za dva nova igrača. Posle uspešno prođene probe i perioda adaptacije, trogodišnje ugovore sa klubom potpisali su Džosef Bempah (21) i Frensis Afrijie (22).

Džosef Bempah je rođen petog septembra 1995. godine u Ofinsu (Gana), igra na poziciji desnog krila, a krajem prošle sezone je već zabeležio jedan nastup za crveno-bele (protiv Radničkog), s obzirom na to da je bio licenciran za takmičenje. Pre dolaska u Vojvodinu, igrao je samo u Gani, a karijeru je počeo u Real Tamaleu, odakle je prešao u Harts of Oak, a odatle u Bečem junajted, iz kojeg je stigao u redove crveno-belih.

S druge strane, Frensis Afrijie se takođe pridružio ekipi Vojvodine krajem prošle sezone, a od tada je i on ubedio šefa stručnog štaba Radoslava Bataka da zaslužuje mesto među prvotimcima. Rođen je 18. januara 1995. godine u Dvomu (Gana), igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i u Vojvodinu je takođe stigao iz Bečem junajteda.

0
0

1 Komentara

  1. Netreba sumnjati da ce trener Batak pripremiti ekipu na pravi nacin.Dugo Vojvodina nije imala postenijeg i vrednijeg trenera od njega.Zelim mu srecu u radu i dobre rezultate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter