0
Fudbal

FOTO: FSS

‘ORLIĆI’ OTPUTOVALI U POLJSKU: Igramo protiv tri izuzetno jaka rivala (FOTO)

Objavljeno: 07.06.17 u 14:52

Mlada reprezentacija Srbije otputovala je u Poljsku gde se od 16. do 30. juna održava Evropsko prvenstvo. Izabranici selektora Nenada Lalatovića nalaze se u veoma jakoj grupi zajedno sa Portugalijom, Španijom i Makedonijom.

FOTO: FSS

– Posle pet-šest dana rada u Beogradu, nastavljamo sa pripremama u Poljskoj. Već od sutra u mislima nam je samo Portugal, rekao Nemanja Maksimović.

– Igramo protiv tri izuzetno jaka rivala. Idemo korak po korak, sada razmišljamo samo o prvom meču. Ako pobedimo Portugal, imaćemo velike šanse da prođemo grupu, bio je jasan novi igrač španske Valensije.

Prvi strelac Superlige Uroš Đurđević imao je nekoliko dana odmora.

– Iza mene je naporna sezona, selektor mi je dao sedam dana odmora, priključio sam se ekipi i biću spreman za iskušenja koja nas očekuju, rekao je bez dileme napadač Partizana.

– Selektor je nazvao ‘grupa smrti’ i mislim da je u pravu. Mislim da bi napravili veliki korak ukoliko u prvom meču pobedimo Portugal, rekao je Đurđević.

FOTO: FSSZadovoljan urađenim u Beogradu bio je i Milan Gajić.

– Sve je bilo korektno, skupljali smo se u hodu i sada smo praktično kompletni. Mislim da će nam prijati i promena klime, jer čujemo da su u Poljskoj vremenske prilike povoljnije. Ekipa hvata ritam, a od sutra sledi analiza Portugala. Moramo svi biti hladne glave, fokusirani samo na meč sa Portugalom. Znamo šta hoćemo i koliko možemo, rekao je desni bek Bordoa.

Srbija protiv Portugalaca igra 17. juna u Bidgošću, tri dana kasnije sledi duel sa Makedoncima, a potom je 23. juna na programu meč protiv Španaca.

FOTO: FSS
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter