0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

OBJAŠNJENJE NEDOVIĆA: Evo koje su šanse da će igrati na Eurobasketu!

Objavljeno: 07.06.17 u 17:00

I sam košarkaš je morao da se obrati javnosti povodom pisanja da će propustiti Evropsko prvenstvo.

Ono što bi Nemanju Nedovića moglo da odvoji od nacionalnog tima jeste artroskopija.

Čitavom Evropom, a pogotovo Srbijom, je prohujala vest da će Nedović posle naporne sezone jedan deo leta iskoristiti da se odmori i da neće igrati na ovogodišnjem Eurobasketu. Ipak, košarkaš Unikahe je rekao da umor nije razlog, već artroskopija koju će možda morati da uradi. Artroskopija kolena je hirurška procedura tokom koje se unutrašnjost zgloba pregleda pomoću optičkog instrumenta povezanog sa kamerom.

– Video sam natpise. Pokušavam da se ne opterećujem time i da se ne pravdam nikome. Jednostavno, ako budem morao na artroskopiju, neću igrati na Evropskom prvenstvu. Ako ne budem morao, igraću, to nema nikakve veze sa umorom. Šanse da imam tu intervenciju su veoma male, tako da sam, kao i uvek, tu za reprezentaciju, rekao je Nedović za ‘Blic’.

Već duže vreme nekadašnjeg igrača Crvene zvezde i Golden Stejta muči povreda kolena, a iz jedne duge pauze je izašao i Miloš Teodosić čije je igranje u fajnal foru Evrolige bilo upitno. Još uvek se ne zna da li će Aleksandar Đorđević moći da računa na Nikolu Jokića kojeg bi Denver radije odmorio tokom leta, kao i Nemanju Bjelicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter