0
U pripremi

MURINJO PRED TEŠKOM ODLUKOM: Real odbio ponudu Mančester Junajteda za Moratu

Objavljeno: 07.06.17 u 14:00

Italijanski ‘Skaj’ preneo je da je Real Madrid odbio ponudu Mančester Junajteda od 60 miliona evra za centarfora Alvara Moratu.


Real za Moratu traži čak 89,3 miliona evra, a u ponudu nije bio uključen i golman Junajteda David de Hea.

‘Skaj’ je preneo i da će Junajted ako ne uspe da dovede Moratu pokušati da potpiše ugovor sa Andreom Belotijem iz Torina, za koga italijanski klub traži takođe veliko obeštećenje od 100 miliona.

Morata je rođen u Madridu i prošao je sve mlade selekcije Reala. Za prvi tim je debitovao u decembru 2010. godine, a 2014. je otišao u Juventus.  

Za dve sezone u Juventusu Morata je osvojio dve šampionske titule i dva Kupa i igrao je u finalu Lige šampiona 2015. godine. Crno-beli su tada izgubili od Barselone (3:1), a Morata je postigao jedini gol za torinski klub.

Real je u junu 2016. godine iskoristio pravo da uz određenu sumu novca vrati Moratu iz Juventusa, a od tada je 24- godišnji španski reprezentativac standardan u Realu. Ove sezone Morata je na 43 utakmice postigao 20 golova.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter