0
Domaći fudbal

JOKANOVIĆ RASPALIO GROBARE: Leonarda i Đurđevića gledaju i premijerligaši?! (FOTO)

Objavljeno: 07.06.17 u 16:40

Balkanska fudbalska elita se okupila u etno selu Stanišić.
A razlog za tako nešto jeste Turnir prijateljstva u kojem igraju deca najvećih klubova sa ovih prostora.

Jedan od onih koji lepezu domaćeg fudbalskog talenta posmatraju iz prvih redova jeste strateg Fulama i bivši trener Partizana Slaviša Jokanović kojem je ove sezone u plej-ofu izmakao plasman u Premijer ligu. Ipak, čini se da je njegova budućnost svakako vezana za elitno takmičenje engleskog fudbala.

– Imam ugovor sa Fulamom i mislim da se tu završava svaki dalji komentar na tu temu. Ali sasvim je logično da su moje ambicije da napredujem i da jednog dana radim u Premijer ligi. Da li će se to desiti uskoro ili će biti potrebno više godina, ili se pak uopšte neće desiti, to ćemo videti. Sada sam tu gde jesam i uživam u svom poslu, ali svestan da postoji viši nivo. Istina, moje ime se pominje s vremena na vreme, ali da bih radio u Premijer ligi dosta toga treba da se poklopi, izjavio je Jokanović za sajt Turnira prijateljstva.

U razgovoru je tema bila i nekadašnji klub za koji je igrao, a i vodio, Slaviša JokanovićPartizan. Kako bi se podvukla paralela među prvenstva u kojem je nekada radio i Premijer lige, Jokanović je odgovorio na pitanje da li bi već sada neki igrači Partizana mogli da pređu u ‘kolevku fudbala’:

– To zavisi od potreba klubova. Ali, naše takmičenje nije preterano kvalitetno i ne prati se u zemljama gde se igra najkvalitetniji fudbal. Ipak, kod nas definitivno ima talentovanih igrača i onih koji bi mogli da postanu deo najjačih evropskih liga. Partizan sada ima dvojicu igrača koji su dali po 24 gola, Leonarda i Đurđevića. Njihova statistika sigurno nije promakla klubovima iz najboljih liga, bio je jasan Jokanović.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter