0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ ĆE IMATI TIM SNOVA: Ivica Iliev rekao ono što su svi navijači Partizana želeli da čuju! (FOTO)

Objavljeno: 07.06.17 u 12:50

Uigran, razigran, napadački potentan i doteran tim trebalo bi da dobije Miroslav Đukić na raspolaganje pred još jedan napad na Ligu šampiona.

Na promociji Miroslava Đukića u novog šefa stručnog štaba Partizana, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev izjavio je da je to najveće pojačanje ‘parnog valjka’ ovog leta.

Ipak, isto tako moglo bi se posmatrati i ukoliko se obistine njegove reči date ‘Novostima’, a to je da će i Uroš Đurđević i Leonardo da Silva Souza ostati u Partizanu za evropske kvalifikacije.

Đurđević i Leonardo će biti sa nama na letnjim pripremama. Sa svima treba da obavimo dodatne razgovore. Đukić je lepo objasnio. Napadamo Ligu šampiona, a za to nam je potreban najbolji tim. Ovime sam sve rekao – izjavio je Ivica Iliev.

FOTO: STARSPORT

Međutim, čak ni time nije rekao poslednu reč. Jer, na tom predstavljanju Miroslava Đukića samo je dao nagoveštaj da postoji ozbiljan spisak igrača koji bi mogli da stignu u Humsku i dodatno pojačaju iovako snažan crno-beli tim.

– Rekao sam odavno da želim da igramo prelep fudbal i ovo je dokaz da idemo ka tome. Nećemo samo na tome stati. Naravno da postoji poduži spisak igrača, ali ko može njega da zna osim Đukića i mene? Pravimo moćan Partizan! – rekao je Iliev pre dva dana.

FOTO: STARSPORT

I ne samo to, već će i ovog leta Partizan prvom timu priključiti nekoliko igrača iz omladinskog pogona.

– Mislimo na momke iz naše škole. Napadač Jovan Kokir i štoper Svetozar Marković idu sa nama na letnje pripreme. Za njih će ovo sigurno biti motiv više da budu još bolji u svojoj generaciji i nametnu se novom treneru prvog tima – poručio je Iliev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter