2
Košarka

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Nadam se boljim uslovima za igru, ovo nije bilo na nivou (FOTO)

Objavljeno: 07.06.17 u 00:50

Crveno-beli su napravili prvi korak ka finalu domaćeg prvenstva.
U prvoj polufinalnoj utakmici je Crvena zvezda sa 80:75 porazila Megu.

Posle nove pobede u Superligi, Dejan Radonjić je prokomentarisao igru svojih pulena ali se dotakao i uslova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ koji, po njegovom mišljenju, nisu bili odgovarajući.

– U 80. utakmici ove seszone poveli smo u seriji 1:0. Na startu je Mega, posebno šutevima spolja, bila dobra i u prednosti, i potrebna nam je bila odbrana koje nije bilo u tom periodu. Igrali smo bez čvrstine i kontatka. Posle je drugačije to izgledalo i došli smo i do boljih momenata u napadu, pravili polako razliku koju smo kontrolisali do kraja. Moramo da budemo dobri u Sremskoj Mitrovici, iako Mega neće biti u punom sastavu. Poenta je da mi našom igrom prođemo dalje i plasiramo se u finale. Idemo u Mitrovicu po pobedu. Nadam se da ćemo sa 2:0 proći dalje. Nadam se samo boljim uslovima za igru, jer ovo nije bilo na nivou polufinala držvanog prvenstva. Videli ste kako mi izgleda košulja… Da se ne skidam sad, a nisam mnogo skakao, izjavio je Radonjić.

FOTO: STARSPORT

Kao četvrtoplasirani su igrači Mege uprkos pobedi nad Partizanom u poslednjem kolu ligaškog dela izašli na megdan Zvezdi koja je imala samo jedan neuspeh ove sezone. Igrači Dejana Milojevića će na svom parketu sutra morati da traže opstanak u polufinalu.

– Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Igrali smo koliko nam je dozvolila i bili u egalu tokom prve četvrtine. Posle su napravili razliku i uz manje oscilacije održavali prednost do kraju. Povredio nam se Sava Lešić, Čančar je duže vreme odsustan, Alfa Kaba je otišao u SAD… To je dogovor od ranije, da se spremi za draft. Nismo mogli više, pružili smo otpor koliko smo mogli. Lešić sigurno neće igrati za dva dana, iskrenuo je zglob, neće duže odsustvovati, ali nije realno da igra, kazao je posle meča Milojević.

0
0

2 Komentara

  1. Ovako su ih i prošle godine pustili u finalu ABA lige,unapred objavivši da ih plasman u Evroligu ne interesuje.Privatni interesi se lako poklope.

    0
    0
    Odgovori
    • Da nije tuzno ovo shto si napisao, bilo bi smeshno! I Partizan je Zvezda pustila par puta u ABA ligi, a tada nisi komentarisao nishta!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter