3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ‘RAT VEČITIH’: Zvezda ‘vraća sa kamatom’ i ‘krade’ igrača Partizanu?! (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.17 u 20:46

Meta crno-belih od početka prelaznog roka je sada blizu i crveno-belih – mada, čini se da su oba kluba ušla suviše ambiciozno u ovu priču.

Prvo je Partizan na spisak želja stavio Branka Jovičića, a sada je i Crvena zvezda.

‘Večite rivale’ je ponovo spojila želja da angažuju istog fudbalera. Tako je i počeo letnji prelazni rok sa Bogdanom Planićem koji je bio na meti dva najveća srspka kluba, a sada je to slučaj i sa zadnjim veznim iz redova Amkara iz Perma.

Jovičić već tri godine nastupa u ruskom fudbalu, izdvojio se kao želja uprave crno-belih, a sada i komšija iz Ljutice Bogdana. Ipak, čini se da su oba kluba još uvek daleko od angažmana nekadašnjeg veziste Borca koji sa Amkarom ima ugovor na još godinu dana i klub iz Perma ga neće pustiti za cifru manju od 400 ili 300 hiljada evra.

Srpski fudbaler je prema navodima medija trenutno bliži Crvenoj zvezdi, ukoliko je tim iz Ljutice Bogdana sa novim trenerom Milojevićem i sportskim direktorom Mrkelom spreman da izdvoji ozbiljniju sumu ovog leta.


(Izvor: YouTube/russfootball com)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter