0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

MUČNE SCENE U POLUFINALU: Teška povreda centra, od besa stradala i ograda (VIDEO)

Objavljeno: 06.06.17 u 21:45

Centar gostiju je morao da napusti parket pre kraja poluvremena u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Sava Lešić je doživeo povredu zbog koje je izašao iz igre i otišao pravo u svlačionicu kako bi mu se ukazala pomoć.

Uzrok povrede leve noge košarkaša Mege je najverovatnije nezgodan doskok nakon čega Lešić čak nije uspevao da se osloni na povrđeno stopalo. U pratnji saigrača je uspeo da izađe sa terena i trenutno mu se ukazuje pomoć tako da još uvek nije poznato o kojem se tipu povrede radi.

Centar Mega Leksa je povredu doživeo početkom druge četvrtine i to tek kada je dobio šansu, na parketu je proveo manje od tri minuta i napravio je jedan faul, nije pokušavao da šutira.

FOTO: STARSPORT

Trenutno se igra egal u prvom polufinalu Superlige, uloga favorita pripada Crvenoj zvezdi koja je ligaški deo prvenstva završila kao prvoplasirana uz samo jedan poraz na gostovanju Partizanu.

Vidno iznervirani Sava Lešić je prilikom napuštanja terena šutnuo i jednu ogradu. Igrač gostiju se sredinom drugog kvartala vratio iz svlačionice i stao pored klupe Dejana Milojevića.


(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

Sa lica mesta: Strahinja Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter