0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Zvezdine ozbiljne namere, dva dobro poznata imena su nova pojačanja?! (FOTO)

Objavljeno: 06.06.17 u 23:20

Sve ovo je rezultat želje da se pronađu dobre domaće zamene za Donalda i Le Taleka.

Uveliko se kroji lista pojačanja za Crvenu zvezdu. Trener Vladan Milojević ima svoju viziju tima i sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom vaga oko domaćih pojačanja.

Posle Gobeljića, Stojkovića, Rodića i Savića, kako HotSport saznaje, klub je obavio preliminarne razgovore sa Srđanom Mijailovićem koji je posle Kajserija prethodnih šest meseci igrao za Krila Sovjetov. Ruski klub je ispao u niži rang, pa je rastanak blizu.

I drugi vezista je pikiran u Španiji. Goran Čaušić je imao malu minutažu u Osasuni, koja je ispala iz Primere i lako je moguće da dođe do razlaza. Vezista je zimus bio korak od povratka, ali su mu vrata u Ljutice Bogdana sada izgleda širom otvorena.

Ukoliko dođe do dogovora verovatno posle evropskih kvalifikacija sledi rastanak sa strancima Le Talekom i Mičelom Donaldom, u narednoj sezoni će moći samo četiri stranca da budu deo najboljeg tima.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter