2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Barselona pustoši crveno-bele?

Objavljeno: 06.06.17 u 16:30

Barselona je veoma ozbiljna u tome da napravi strašan tim posle debakla u sezoni za nama kada nije uspela da se plasira u Top 8 fazu Evrolige i polufinale plej-ofa Endesa lige.

Košarkaški klub Barselona ne gubi vreme. Posle debakla u sezoni koja je za njih završena mnogo ranije nego što su se tome nadali, rešili su da renoviraju ceo tim i dovedu najbolje igrače Starog kontinenta.

Na spisku Katalonaca našla su se dva člana Olimpijakosa. Naime, Barsa želi da dovede Meta Lodžeskog i Jorgosa Printezisa. Sada se postavlja pitanje da li Grk i Amerikanac sa belgijskim pasošem žele da napuste Grčku, ipak ponuda iz Španije bi finansijski sigurno bila jača.

Nisu samo Lodžeski i Printezis želja Barselone, tu su i dva igrača Crvene zvezde Stefan Jović i Branko Lazić. Ipak, svi oni moraće da sačkeju odluku Barselone oko angažovanja novog trenera, jer Jorgos Barcokas sigurno neće ostati.

0
0

2 Komentara

  1. Uh kako da ne, to im je nemoguca misija! Ni Laxic ni Jovic ne idu nidje, niti Barselona ima para da ih kupi, da ne pominjem Printezisa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter