0
Fudbal

ČUDA SE DEŠAVAJU: Zvezda Barselone odlazi u penziju zbog sukoba sa novinarima u domovini!

Objavljeno: 06.06.17 u 22:29

Sve se to desilo na putu ka Makedoniji.
Arda Turan je, kako strani mediji javljaju, objavio da odlazi u penziju što se reprezentacije tiče.

Verovali ili ne, sukob sa 70-godišnjim turskim novinarom medijske kuće ‘Milijet’ ga je navelo da to učini. Zvezda Barselone je priznala da je na letu ka Makedoniji došlo do sukoba njega i novinara, kao i da je to plod nekih ranijih razmirica među njima.

A problem među novinarem ‘Milijeta’ Bilala Mesea i Arde Turana je nastao kada je za vreme Evropskog prvenstva prošlog leta u tom listu objavljeno kako je Turan glavni krivac za loše igre Turske. Mese je napisao da se igrač Barselone nalazio u centru skandala i da je bio pokretač pobune zbog malih bonusa FS Turske i jedan od inicijatora loše atmosfere u reprezentaciji.

– Kaži mi Mese, bio si tamo? Ko je tražio novac? Ko je od koga tražio bonuse? Pričaj. Ko te je naterao da pišeš to, govorio je razjareni Arda.

Strani mediji navode da je Turan verbalno napadao mnogo starijeg novinara uz uvredljive poruke popu ‘kučkin sine’, a usput je vređao i ljude iz Fudbalskog saveza Turske koji su poveli novinara ‘Milijeta’ sa reprezentacijom.

Turska je igrala nerešeno bez golova sa Makedonijom koja je bila mnogo bolji rival na svom terenu, a u terminu predviđenom za kvalifikacije će igrati protiv takozvanog Kosova.

FOTO: fcbarcelona.com
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter