0
Fudbal

REAL ODLUČAN: Nova neverovatna ponuda za transfer Mbapea

Objavljeno: 06.06.17 u 18:27

Real Madrid ne žali pare u naporima da na ‘Santjago Bernabeu’ dovede Kilijana Mbapea, naveo je Radio Monte Karla.

Predsednik Reala Florentino Perez je odlučan u nameri da dovede 18-godišnjeg fudbalera, da je, prema prenesenim informacijama spomenute stanice, spreman da u Monako pošalje i treću konkretnu ponudu za Mbapea, ovog puta u vrednosti od neverovatnih 135 miliona evra.

Monako je već odbio dve Realove ponude, jednu od 100 miliona i drugu od 115 miliona evra. Pre svega, jer se samom Mbapeu ne odlazi iz Monaka. On smatra da mu je najpametnije da još jednu sezonu ostane u Monaku i nastavi da se razvija. Posebno zato što bi u slučaju da se ne nametne u novom klubu mogao da propusti Mundijal u Rusiji naredne godine.

Francuski mediji su izvestili i da je za Mbapea više nego zainteresovan i Arsenal.

Real neće moći tako lako da priušti Mbapea, pa pokušava da proda Hamesa Rodrigeza, koji u finalu Lige šampiona protiv Juventusa nije bio ni na klupi.

U zvanične pregovore za Rodrigeza ušli su Mančester Junajted. Međutim, Real insistira na ceni od 70 miliona evra, a potencijalni kupci smatraju da Kolumbijac ne vredi više od 55 miliona evra.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter