10
Domaći fudbal

‘VEČITO’ PITANJE – ZVEZDA ILI PARTIZAN: Milko Đurovski otkrio kome pripada njegovo srce (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.17 u 10:26

Ako je i bilo dileme, više je neće biti.

Kada je pre više tri decenije Milko Đurovski prešao iz Crvene zvezde u Partizan, nastao je haos u tada velikoj državi, sa čime se samo može porediti kasniji prelazak Vladimira Stojkovića u Humsku 2010. godine.

Od osamdesetih godina traje dilema kome pripada srce Milka Đurovskog. Pred nedavni okršaj ‘večitih’ u Kupu Srbije ‘vadio’ se da će podržati brata Boška na klupi Crvene zvezde, a sada je ta njegova navijačka pripadnost dobila punu potvrdu.

Na promociji statue legendarnom Dragoslavu Šekularcu u njegovom rodnom Štipu Zvezdini veterani igrali su i prijateljsku utakmicu, a kako to obično biva, posle meča usledilo je ‘treće poluvreme’.

Tu su se svi opustili i zapevali numeru Bobana Zdravkovića ‘Marakano, Marakano, moja srećo, moja rano’. a jedan od najglasnijih u pevanju te pesme bio je upravo Milko Đurovski.

Pogledajte:

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

10 Komentara

  1. Sta smo igraca samo dali grobarima da bi im postali idoli.To u Zvezdi ne moze da se desi, ustvari sada se vidi da ta njihova cuvena skola je fals roba.U proteklom prvenstvu smo im dali trojicu Djurickovica, Miletica, Djurdjevica.Sada vam je trener ZVEZDAS. Vi ste bre mrsa a umislili ste se daj osvestite se Zvezda vam daje igrace da bi kao imali derbi ma sta vi boranija.

    0
    0
    Odgovori
    • Kako da ne?! Niste vi ništa dali. Moguće je da su klinci bili u pionirima Zvezde što je totalno nebitno. Ni jedan nije bio pod ugovorom sa Zvezdom. Milko i Milojević su prešli u Partizan koji im je dao bolje finansijske uslove i obezbedio u to vreme glavno egzistencijalno pitanje a to je stan. Stojković je i Partizan došao iz Porta a ne iz Zvezde.
      Svugde u svetu imate migraciju fudbalera za bolju lovu i uslove i ne vidim što bi Zvezda i Partizan bili izuzeti od toga. Danas se fudbal igra iz koristi a ne iz ljubavi…

      0
      0
      Odgovori
  2. -„Sudbina“ je tako htela
    da Milko s’Partizanom
    “ganku ka***ra
    i KO sad’ koga
    ku**r**vo VARRRAAA
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Hehe, dzaba mu sve, i pevanje, on je stavio odlaskom svojim pecat na svoje cenjenje zvezde, sad moze da peva,prica sta hoce, najbolje sam zna zasto je presao u bolji klub, sad navijanje i pripadnost nista ne pomaze, njegovo vreme je odavno proslo, svojim odlaskom u partizan je zvezdi stavio pecat i do znanja koji je klub bolji,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Bolji? U cemu? U muljanju, jeli glodare? Nemoj da smetnes sa uma da ste vi samo mali iskompleksirani klubic, koji hoce po svaku cenu rame uz rame sa velikim klubom, i pri tom ne bira sredstva…

      0
      0
      Odgovori
      • Dosao je u Partizan i dobio stan a u Zvezdi su ga godinama zavlacili za isti… Dzajka i kompanija a sada moze da peva i borbene ako hoce.

        0
        0
        Odgovori
      • U muljanju! E gabelju nema većih muljatora od vas. U svim sportovima ste muljali ali ste dovoljno glupi da vam pametniji doskoče! Pa sam je rekao prije par godina da jr Partizan za klasu bio organizovaniji klub. Nađi intervju iz Slovenije od prije 2-3 godine!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter