0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLS: Crvena zvezda obradovala Delije pre prvi meč plej-ofa sa Megom

Objavljeno: 05.06.17 u 14:05

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 21 čas dočekuju Mega Leks u prvom meču polufinala-plej ofa Superlige Srbije, a u klubu su priredili prijatno iznenađenje za sve navijače.

Mega gostuje u Beogradu, a po svemu sudeći čeka je ‘grotlo’ punog Pionira. Naime, Košarkaški klub Crvena zvezda otvorio je kapije za sve navijače, to jest ulaz na tibine biće besplatan. Nema sumnje da će odziv navijača biti veliki.

– Završili smo 14 utakmica prvog dela Superlige, ono što smo planirali smo i ostvarili. Imali smo problema kroz takmičenje i više nego što smo se nadala, i prošli kroz izostanke igrača. Uspeli smo da nalazimo rešenja i u tim okolnostima. Nisu bili samo povrede već i povratak i ponovno uključivanje posle oporavka. Tek u 14. duelu smo prvi put bili kompletni, što ne znači i da smo bili skroz spremni.
Nema više prostora za takve priče, kompletni smo, čeka nas prvi meč polufinala sa Megom. Imali smo četiri duela, osim onog na početku, svi su bili gusti i neizvesni, treba očekivati dobru Megu iz više razloga. To je ekipa u odličnoj formi, i igrama i pobedama pokazali da zaslužuju apsolutni respekt. Osim standardnog rasterećenja koje imaju protiv nas, dobro su igrali protiv nas u Mitrovici, sada su dobili i Partizan u gostima. Imaju veliki potencijal, odličnog trenera, izvanredan koncept. Prvi meč u seriji uvek može da se okarakteriše kao najbitniji, ali ja mislim da je svaki važan. Hoćemo da dobrom igrom dođemo do vođstva i tako krenemo u odbranu titule – istakao je Dejan Radonjić pred meč sa Megom.

Utakmica sa Mega Leksom se igra od 21 čas, a ulaz u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ biće otvoren od 19 časova. Revanš meč igra se dva dana kasnije u Sremskoj Mitrovici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter