0
Atletika

FOTO: STARSPORT

POČETAK OBEĆAVA: Najbolji start sezone Mihaila Dudaša do sada

Objavljeno: 05.06.17 u 12:53

Naš najbolji desetobojac Mihail Dudaš ovog vikenda imao je odlično takmičenje na Mitingu u Budimpešti. On je takmičio ukupno četiri discipline, a sa rezultatima je prezadovoljan.

U skoku s motkom zabeležio je rezultat od 4.80 metara, sa slabijom motkom od one sa kojom inače skače. Deonicu od 200m istrčao je za 22:15s, sa 90 posto snage.

Skok uvis skočio je 199cm, uprkos problemu koji je imao sa odraznom levom nogom, i kuglu je bacio 13.60 metara, prvi put sa rotacionom tehnikom.

– Takmičenje ovog vikenda proteklo je zaista i bolje nego što sam očekivao. Ovakva forma dva meseca pred SP u Londonu, obećava mnogo. Nijednu disciplinu nisam išao maksimalno, a ipak sam svaku započeo u sezoni, najbolje do sada. To mi pokazuje da ću sremno dočekati državno prvenstvo sledećeg vikenda, gde ću takođe takmičiti u četiri discipline – rekao je Dudaš.

Prvenstvo Srbije za seniore/ke održaće se 10/11.juna 2017.godine u Kruševcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter