2
Košarka

FOTO: STARSPORT

OVO SU GROBARI PREDUGO ČEKALI: Sjajne vesti za Partizan pred početak plej-ofa! (FOTO)

Objavljeno: 05.06.17 u 09:30

U gotovo svaki važniji meč ove sezone Partizan je ulazio oslabljen neigranjem najmanje jednog važnog igrača, a pred plej-of Superlige Srbije to, možda i prvi put, neće biti slučaj.

Kao nikada do sada, ‘parni valjak’ kuburio je sa povredama košarkaša, onih vrlo važnih za igru tima Aleksandra Džikića. Ali, pred duele protiv FMP Železnika, kako stvari za sada stoje, crno-beli biće kompletni.

Poslednji meč regularnog dela sezone protiv Mega Leksa, koji je tim iz Sremske Mitrovice dobio sa 102:98 u dvorani ‘Aleksandar Nikolić‘, bio je još jedan u nizu u kom je Partizan igrao oslabljen.

FOTO: STARSPORT

Van rostera ostao je Uroš Luković, a iako je bio u protokolu, u igru nije ulazio ni kapiten Novica Veličković. Prema najavama, obojica će biti potpuno spremni za polufinale sa ‘panterima’ i napašće finale Superlige.

Prvi meč protiv FMP-a Partizan igra u popularnom ‘Pioniru’ u sredu uveče, dva dana kasnije igraće se drugi meč u Železniku, dok će se eventualna ‘majstorica’ igrati 11. juna, u nedelju, ponovo pred navijačima crno-belih.

0
0

2 Komentara

  1. ..znaci kairati cemo fmp1 u polufinalu i fmp2 u finaluuu .!. XXAAXXAA .!. ..mada sam pomislio da se DV vraca i da smo najzad DOBILI jakkkog sponzora, k’o ‘ganka s’cmarakane-Gasprom…i da ponovo Sveti crno beli kk napada SVEEEE uz pomoc najboljih navijaca na svetu-GROBARAAA.!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter