1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA PROMOCIJU: Crvena zvezda sutra dobija sportskog direktora! (FOTO)

Objavljeno: 04.06.17 u 22:29

Dok se čeka da Crvena zvezda odluči ko će biti njen novi trener, za sutra je zakazana promocija novog sportskog direktora kluba iz Ljutice Bogdana.

Radno je ovih dana na stadionu ‘Rajko Mitić‘. Dok se čeka da bude doneta glavna odluka oko novog trenera prvog tima, za sutra je najavljen novi događaj u Ljutice Bogdana.

Zakazana je promocija sportskog direktora kluba, jer je to mesto upražnjeno još od odlaska Blaža Raosavljevića, prvog saradnika Miodraga Božovića.

Kao što je HotSport pre par dana najavio, dosadašnji koordinator mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, Mitar Mrkela, postaće novi sportski direktor Crvene zvezde, kluba u kom je ponikao i proslavio se kao fudbaler.

FOTO:STARSPORT

Možda će upravo ta promocija ubrzati odluku oko novog šefa stručnog štaba, pošto je već ‘iza ugla’ okupljanje i prozivka pred sezonu koja predstoji.

Do danas su u opticaju bila dva imena: Vladan Milojević i Benito Karbone, a od danas je prema našim saznanjima ponovo aktuelan i bivši trener crveno-belih Nenad Lalatović.

Mitar Mrkela će kao sportski direktor morati da ima veoma dobru saradnju sa novim trenerom, a kako je do sada bio koordinator mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, upravo sa Lalatovićem ima iskustva u radu.

Mrkela je u Crvenoj zvezdi igrao od 1983. do 1990. godine i u tom periodu je odigrao 327 utakmica i postigao 99 golova. Okitio se sa tri titule prvaka Jugoslavije i jednim trofejem u Kupu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter