0
Košarka

FOTO: STARSPORT

POČINJE PLEJ-OF: Evo kada će Zvezda i Partizan početi pohod na Superligu (FOTO)

Objavljeno: 04.06.17 u 16:03

Danas se završava ligaški deo domaćeg prvenstva, a prekosutra počinje plej-of.

Još uvek nije poznata tačna satnica duela ali jeste raspored utakmica.

Plej-of počinje utakmicom Crvene zvezde i Mege koja će se igrati 6. juna i Zvezda će biti domaćin. Polufinala se igraju na dve pobede, u revanšu će Mega Leks biti domaćin 8. juna a ukoliko bude bilo potrebe, majstorica će se igrati 10. juna.

FOTO: STARSPORT

Partizan i FMP će prvi duel odigrati dan posle prvoe utakmice Zvezde i Mege, 7. juna, u Železniku će se igrati 9. juna a ukoliko bude bilo treće utakmice, ona će se igrati 11. dana ovog meseca.

Početak finalne serije zakazan je za 14. jun kada će pobednici polufinala odigrati svoju prvu utakmicu u borbi za šampionski pehar košarkaške Superlige. Dva dana kasnije se igra drugi meč, pa posle dva dana treć, a u istom razmaku četvrti i peti ukoliko bude bilo potrebe. Šampion domaće lige biće tim koji prvi stigne do tri pobede u finalu a svi učesnici plej-ofa su obezbedili plasman u ABA liu iduće sezone.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter