6
Košarka

FOTO: HOTSPORT / NEMANJA LAZIĆ

OVO NEMA NIGDE: U predgrađu Beograda sudija izbacio navijače, ali su oni pokazali šta je ljubav (FOTO)

Objavljeno: 04.06.17 u 13:53

Zaista je neverovatno šta se to dogodilo u naselju Sremčica prilikom utakmice Regionalne lige.
Domaća Gorica je u doigravanju igrala protiv Zemuna u sali OŠ ‘Vuk Karadžić’ u predgrađu prestonice.

Sve je teklo po planu za domaće igrače koji su gradili vođstvo tokom celog meča. Ovo je bio prvi deo dvomeča u borbi za plasman na finalni turnir Regionalne lige u kojem će učestvovati četiri najbolje ekipe mlađih pionira.

Kako je ulog bio veliki, Gorica je imala sjajnu podršku svojih navijača, uglavnom vršnjaka koji su srčano podržavali jedan od klubova sa najvećom tradicijom uzgoja mladih košarkaša u ovom delu grada, a svakako u Sremčici.

U jednom momentu je arbitar meča odlučio da isprazni salu, vertovatno kako bi skinuo teret sa pleća igrača Zemun Fitofarmacije, tako da utakmice više iz sale ove škole nije mogla da se gleda.

Ali to nije bio problem za navijače Gorice koji su po svaku cenu želeli da budu uz svoje drugare u ovom veoma važnom meču. Tako su se, nakon što su izašli, popeli na prozore školske sale i odatle navijali.

Taj meč je Gorica pobedila rezultatom 53:31, jutros se igrao revanš prilikom čega je Zemun slavio ali nedovoljno da bi se plasirao na završni turnir Regionalne lige.

FOTO: KK GORICA
0
0

6 Komentara

  1. Što se tiče poslednjeg komentara,naslov je definitivno tačan jer sam prisustvovao utakmici !
    Trebalo bi da se obrati pažnja ko sve danas sudi utakmice i “ odlučuje “ o tome da li će neko napustiti salu ili ne…
    Utakmica je išla normalnim tokom,navijači su samo bodrili svoje timove i u jednom trenutku se sudija napravio pametan i rekao kako nema „uslove“ za suđenje…
    Klinci su se pokupili i uz pomoć starijih saigrača popeli na prozore i navijali,roditelji su stajali ispred sale pred zatvorenim vratima i slušali komentar klinca koji je virio kroz otvore na vratima ležeći na podu,i poslednjim zviždukom svi su uleteli u salu i proslavili pobedu !
    Ponosni smo na svoj kraj i na naše momke u njemu !

    0
    0
    Odgovori
    • Tacno tako. Prisustvovala sam utakmici jer mi sin igra u Gorici. Bili smo ispred vrata i klecali na podu nebi li nesto videli kroz donji deo vrata. Stvarno sramota.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ovaj komentar nema veze sa tekstom vec sa naslovom teksta, kako vas nije sramota da objavite takav naslov, saznajte prvo sve informacije pa objavite onda tekst. Sala u kojoj su deca igrala verovatno nije ispunjavala uslove za prijem publike u nju, stoga su se klinci snasli i gledali sa prozora sale utakmicu. 90% utakmica u tom uzrastu se igra u skolskim salama koje ne ispunjavaju uslove za normalno odigravanje utakmica(los parket, kraci teren za igru, premali razmak od bocnih linija do zida, itd.), a kamoli za prisustvo publike. Svaka cast sto u posted pomenuli ovaj rang takmicenja jer postoji puno talentovane dece u celoj Srbiji, i treba im posvetiti bar malo paznje u mediijima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dakle,pravi naslov,i konacno neko da obrati paznju na ovaj dobronamerni,i zdrav klub za decu i omladinu.Svaka cast za tekst i za pisano slovo mladoga novinara.
    Jedan od klubova sa najvećom tradicijom uzgoja mladih košarkaša u ovom delu grada, a svakako u Sremčici.

    To je to.Napred Gorice,do novih pobeda.Mogu samo da vas mrze,dusmani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter