0
ATP

ČETVRTFINALE JE TU: Sjajan meč Vinjolasa, ali ipak je Đoković klasa za njega (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.17 u 20:53

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Albertom Ramosom-Vinjolasom rezultatom 3:0 (7:6, 6:1, 6:3).

Krenuo je Đoković vrlo loše u današnji meč i već na startu dozvolio ‘brejk’ Špancu, a zatim i odbranio ‘brejk’ lopte za još veći zaostatak. Uspeo je da se vrati, oduzme servis rivalu i preokrene rezultat, te uvede meč u taj-brejk.

Tako je on bio taj koji je bolje startovao, stekao tri poena vođstva, ali onda ponovo blago pao i dozvolio rivalu da izjednači. Ipak, psihička stabilnost ostala je na potrebnom nivou i sa dva vezana poena uspeo da osvoji prvi set.

Posle 75 minuta borbe u prvom setu, Đoković je za samo 30 rešio drugi set u svoju korist i sa 6:1 došao na korak od pobede.

To je uspeo da ostvari u trećem setu, u kom smo videli verovatno i najlepši tenis ove godine u Parizu, sa puno voleja i malo grešaka.

Kako je meč odmicao, Srbin je podizao svoju igru i, posle oko dva i po sata, sa 6:3 je dobio ovaj meč za četvrtinale Rolan Garosa.

Tamo će ga čekati Dominik Tim, a njihov meč za ulazak među četiri najbolja igraće se u utorak ili sredu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter