0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘GROBARI’ ODMARAJU: Partizan gubi na poluvremenu u derbiju kola, a do preokreta će morati bez puno podrške (FOTO)

Objavljeno: 03.06.17 u 18:56

Trenutno se igra prvi meč poslednje runde domaćeg košarkaškog prvenstva.
Ono što je obeležilo ligaški deo Superlige, i ovoga puta Partizan gubi na poluvremenu.

Ali se samo u jednoj takvoj situaciji nisu crno-beli vratili i pobedili na kraju utakmice, u prvom ‘večitom derbiju’ ove sezone. Znatno bolji učinak u šutu za tri je doneo Megi vođstvo nakon 20 minuta borbe u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, gde je rezultat 45:42.

Skoro ravnomernu minutažu je Dejan Milojević dao devetorici svojih igrača pa je stoga i svi koji su bili na parketu su mu odgovorili poenima. Najviše Alfa Kaba koji je postigao devet, Nikola Rebić osam a Kostja Mušidi sedam.

Najbolji učinak na meču trenutno ima Vanja Marinković koji je jedini dvocifreni sa 10 poena trenutno, dok je Koprivica ubacio osam, a Ratkovica sedam sa stoprocentnim učinkom.

Dosta je slaba poseta u najatraktivnijem duelu završnog čina ligaškog dela domaćeg takmičenja, pritom oba tima pokušavaju da dođu do pozicije iznad, Partizan od Crvene zvezde, a Mega Leks od FMP-a sa kojima imaju identične skorove. Ako je verovati sajtu Košarkaške lige Srbije, trenutno se u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ nalazi 800 ljudi, ali procenite sami:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter