11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO – VELEOBRT NA MARAKANI: Umesto Milojevića, drugi trener stigao na pregovore sa Zvezdom! (FOTO)

Objavljeno: 03.06.17 u 13:35

Finansijski uslovi udaljili Vladana Milojevića od klupe, a Benito Karbone je spreman da preuzme ekipu.

Činilo se da je Vladan Milojević ‘viđen’ kao novi trener Crvene zvezde, ali izgleda da sledi veliki veleobrt, pošto je u Beograd na završne pregovore stigao iz Milana – Benito Karbone.

Tako je vrlo blizu potvrda onoga što je HOTSPORT ekskluzivno najavio u razgovoru sa italijanskim stručnjakom, te da je zaista istina da postoji opcija da preuzme crveno-bele.

Karbone sa menadžerom Pavlovićem i Dikom Stojanovićem

Bivši trener Lidsa i Ternane spreman je da ide putem svog zemljaka Valtera Zenge i da naredne sezone predvodi beogradski klub u pohodu na šampionsku titulu.

Kako smo saznali, kočnica u pregovorima sa Milojevićem je njegov zahtev za visinu plate, koju ne mogu da ispune iz rukovodstva Zvezde, pošto su odredili limit za novog šefa stručnog štaba.

Benito Karbone na aerodromu u Milanu, FOTO: Twitter

Italijanski stručnjak je željan posla sa ciljem da ispuni rezultatske ambicije, a poznat je kao vrhunski profesionalac koji je veoma posvećen svom poslu.

0
0

11 Komentara

  1. Da li neko moze da stane ovom prevarantu na put ili je on doio zadatak da totalno unisti Crvenu Zvezdu.Kakav italijan i koj italijan. Ej ti bre Svetozare Mijailovicu toliko godina si u Zvezdi pa da li te nije sramota
    da sve to cutke posmatras ili ti to partiskoj liniji sprovodis dobijene zadatke ti si kadar iz takve generacije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ništa od ovog nije tačno! Terzić samo kupuje vreme. On hoće da upravu dovede pred svršeni čin. Ovaj prodavac magle samo muti svuda oko sebe. Ova štetočina, preko svojih novinara, plasira laži i poluistinea u stvari Terzić nije dobio nikakva internu saglasnost da bilo šta uradi,On je sada na ledu! Mrkela je izabran mimo njegove volje. Nakon skupštine kluba dobiće nogu, jer to će biti jedina raelnost za sve promašaje koje je uradio u svom mandatu.

    0
    0
    Odgovori
    • Neka grupa uporno: Terza je lopov, on je kriv za sve. Hajde da vratimo Dzhajica, Den Tanu i njima slicnima koji su posteni i postseno zaduzili Zvezdu do bankrota.

      0
      0
      Odgovori
      • Odakle tebi takva budalastina da je Den Tana zaduzio zvezdu do bankrota?! To je jedini covek koji je dosao da pomogne, dao svoju lovu…ali kad je video gde je dosao, i sta se radi u klubu, pobegao je glavom bez obzira!!!

        0
        0
        Odgovori
  3. Milojevic svoje rekao! Nije do. para! Hoce odresene ruke i pojacanja! Najvece pojacanje je penzionisanje Lukovica i odlazak Kange !

    0
    0
    Odgovori
  4. Сад испада да је Милојевићева плата већа него Карбонеова ма хајте молим вас???????

    0
    0
    Odgovori
  5. Komentar…Ovaj Ilijev je genije za Terzica i sve oko njega ….znate kakva je razlika izmedju Djukica i Karbonea kao izmedju Mesija i Arda turana .

    0
    0
    Odgovori
  6. Karbonea svakako preporučuju fantastični rezultati koje je postizao sa svim ekipama koje je trenirao… Ajde što su uspeli da me nateraju da više ne dolazim na stadion, ali sa Karboneom će verovatno da me nateraju da Zvezdu ne gledam ni na TV niti da pratim rezultate. Pazite ljudi, postoje granice strpljenja. Pitate se zašto je prošle sezone drastično opala poseta, a ne vidite da je problem u vama, selekciji igrača, treneru prevarantu i neprekidnom kukumavčenju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter