4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE MANJE KANDIDATA: Još jedan trener ‘odjavio’ Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 02.06.17 u 17:28

Posle Aleksandra Stanojevića i Ilije Stolice, još jedan kandidat za trenera Partizana je ‘odjavio’ crno-bele, bar tako prenose grčki mediji.

Vlada Ivić ne želi na klupu Partizana.Navodno, uprava ‘parnog valjka’ je kontaktirala svog bivšeg igrača, ali se on zahvalio. Tu vest prenela je grčka ‘Gazeta’.

Naime, Vladimir Ivić je podneo ostavku na mesto trenera PAOK-a, mada ona još uvek nije usvojena. Ipak, uveliko se spekuliše da je Mirčea Lučesku novi trener tima iz Soluna.

FOTO: Gazeta.gr/Printsacreen

Vladi Iviću je ovo bio prvi posao da vodi seniore jednog kluba i osvojio je Kup Grčke. Ipak, nije uspeo da odbrani mesto koje vodi u kvalfikacije za Ligu šampiona, te je odlučio da ode.

Za sada najozbiljniji kandidat za klupu Partizana je Miroslav Đukić, a uprava tima iz Humske je u Valensiji.

0
0

4 Komentara

  1. Ne mogu da razumem, da postoji neko ko navija za Partizan i da salje poruke zahvalnosti Nikolicu !? Ta gnjida od coveka je trebao ranije da obavesti ljude iz kluba o njegovoj nameri da odlazi iz kluba a ne ovako da ostavlja klub na cedilu pred pocetak kvakifikacija za LS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter