0
Fudbal

SUPERLIGA KINE: Piksi baš u maleru, Gudelj asistent (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.17 u 15:40

Odigrani su prvi mečevi 12. kola Superlige Kine, a tim Dragana Stojkovića Piksija je šesti put ostao bez pobede i to u poslednjim sekundama utakmice.

Ne da se Draganu Stojkoviću Piksiju i Gvangžu R&F da prekinu crni niz bez pobede. Vodio je tim našeg stručnjaka golom Brazilca Renatinja u 38. minutu, ali je Basogog Henanu doneo remi 1:1 pogotkom u 93. minutu. To je bila šesta vezana utakmica u prvenstvu za Gvangžu bez pobede.


Drugi predstavnik Srbije u Kini, Nemanja Gudelj najzad se radovao. Njegov Tijanđin Teda slavio je protiv Šangaj Šenhue sa 2:1. Ofanzivni gost sa Martinsom i Tevezom u napadu poveo je u 11. minutu. Moreno je asistirao, a Nigerijac pogodio. Ipak, u 36. minutu domaćin je stigao do izjednačenja. Gudelj je asistirao do Idejea, a bivši napadač Dinama iz Kijeva i Olimpijakosa je bio nemilosrdan. Da Nigerijci obeleže ovu utakmicu ponovo se potrudio Ideje koji je u 89. minutu Tijanđinu doneo pobedu.

Čongkuing Lifan je na svom terenu bio bolji od Peking Guana 1:0. Gol odluke postigao je Vu-Kuing u 6. minutu. Gosti su u 78. minutu ostali bez isključenog Li Hanboa, a i 15 minuta kasnije bez Žang Kžea.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SUPERLIGA KINE – 12. KOLO:

Petak:

Čongkuing – Peking 1:0 (1:0)
Henan – Gvangžu R&F 1:1 (0:1)
Tijanđin Teda – Šangaj Šenhua 2:1 (1:1)

Subota:

Janbian – Gvangžu Evergrande 09.30
Đangsu – Hebei 13.35
Šangdong – Tijanđin Kvanžan 13.35
Šangaj SIPG – Liaoning 13.35

Nedelja:

Čangčun – Guižu Žičeng 09.30[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter