0
Evrokupovi

FOTO: Futsal savez Srbije

STANKOVIĆ I MIJATOVIĆ MEĐU SVETSKOM ELITOM: Spektakl na vodi za ponos svih ljubitelja fudbala i navijača Zvezde i Partizana (FOTO)

Objavljeno: 02.06.17 u 19:20

U Kardifu će bit odigrana jedna od interesantnijih prijateljskih utakmica u sklopu najave finala Lige šampiona, a na ovom spektaklu koji će biti održan na terenu na vodi učestvovaće i Dejan Stanković i Predrag Mijatović.

Dve ekipe predvode Emilio Butragenjo i Rud Gulit, a među „zvezdama“ su mnoga imena ne samo iz sveta fudbala, već i NBA lige.

Tako Gulitov tim čine Vitor Baija, Kafu, Ćiro Ferara, Štefen Frojnd, Patrik Anderson, Juri Đorkaef, Rober Pires, Marsel Desai, Jan Raš, Rajan Gigs, Fabricio Ravaneli, David Trezege, Đanluka Zambrota, Marko Materaci, Erik Abidal, fristajler Džeremi Linč, te košarkaši Klint Kapela (Hjuston) i Džoel Embid (Filadelfija), dok će za Butragenja igrati Dejvid Džejms, Mičel Salgado, Selestin Babajaro, Roberto Karlos, Gaiska Mendijeta, Luis Figo, Predrag Mijatović, Patricija Paniko, Davor Šuker, Luis Garsija, Raj, Klarens Sedorf, Kristijan Karembe, Stiv Mekmanaman, Deko, Ejdur Gudjonsen, Karmelo Entoni (Njujork), Huan Hernangomez (Denver) i fristajler Bili Vingruv.

Pogledajte Stankovićeve fotografije sa lica mesta:

FOTO: Instagram/Dejan Stanković
FOTO: Instagram/Dejan Stanković

Nema sumnje da će ljubiteljima fudbala biti veoma drago kada budu videli Mijatovića i Stankovića u ovom društvu, pošto je evidentno da je ovaj dvojac ostavio velikog traga u evropskom fudbalu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter